Малина Едрева подаде оставка

20:14, 28 фев 22 / Политика 25 2593 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Малина Едрева подаде оставка като председател на групата на ГЕРБ в СОС.

Приятели, след близо 15 години като председател на политическата група на ГЕРБ в Столичния общински съвет съм убедена, че е редно нов човек да поеме ръководството и да води работата в отговорните месеци пред нас до предстоящите местни избори през 2023 г.”, пише тя във Facebook.

Партия ГЕРБ винаги е давала възможност за включване и обновяване, което съвпада напълно с убеждението ми, че партиите трябва да знаят и да могат да се обновяват. Демократичните ценности изискват това. Не само заради хората, но и заради идеите. През 2007 г. задачите пред нас бяха коренно различни от тези, които днес стоят пред града ни”, коментира тя.

Благодаря за дългогодишната подкрепа и доверие, оказани ми от г-н Бойко Борисов, г-жа Йорданка Фандъкова, моите колеги и съмишленици. Ще продължа да работя с всички сили и като председател на комисията по Образование и култура, както и независимо къде съм, за достойното представяне на партия ГЕРБ в демократичните процеси в България”, написа още Едрева.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама