Облачна събота

07:00, 05 мар 22 25 1437 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Времето ще остане предимно облачно, временни разкъсвания на облачността ще има преди обяд над Северна България. На места в Южна България ще има слаби валежи от дъжд, в югозападните райони – и от сняг. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е слаб, в Източна България до умерен.

Максималните температури ще са между 3° и 8°, в София около 3°.
  
Над Черноморието облачността ще е значителна, по южното крайбрежие със слаби валежи от дъжд. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 6°-7°. Температурата на морската вода е 5-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
  
Над планините ще е предимно облачно, със слаби валежи от сняг. Ще духа умерен вятър от изток-североизток, по най-високите части – от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около минус 2°, на 2000 метра – около минус 6°, показва прогнозата на НИМХ.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама