Големите кавички: „Не е работа на НСО и ДАНС да ринат сняг пред премиера“

16:58, 08 мар 22 / Големите кавички 25 1968 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Война, фойерверки и кученца

Няма пробив в сигурността, има пробив в здравия разум. Не е работа на НСО, на ДАНС или на МВР да ринат сняг пред премиера. Тяхната работа е да го предупредят за възможни провокации и да гарантират неговата сигурност. Те това и направиха и получиха лична благодарност от премиера”. Така президентът Румен Радев отговори на въпросa дали има пробив в националната сигурност, след като че по време на честванията за 3 март на Шипка премиерът Кирил Петков и председателят на Народното събрание Никола Минчев бяха замеряни със снежни топки.

Припомняме, че през уикенда премиерът Кирил Петков поиска от държавния глава да провери дали НСО са си свършили работата. Малко по-рано пък транспортният министър Николай Събев поиска оставката на директора на Националната служба за охрана заради случая. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 22:22, 11 мар 22

Гн Радев не се занимавай със гн Премиера.Ти никога премиер няма даси.Ти започваш да ставаш май нагъл.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама