Гришо си е прал дрехите у Серина Уилямс

19:10, 17 мар 22 / Спорт 25 1833 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на Индиън Уелс след победа над Джон Иснър с 6:3, 7:6(6). След края на мача първата ни ракета даде интересно и донякъде забавно интервю пред „Tennis Channel“ и разкри, че веднъж си е прал дрехите в дома на Серина Уилямс.

„Мисля, че се справих добре, но всеки път, когато играя срещу Джон, се надявам ретурът ми да работи. Това е много важно. Опитах се да остана възможно най-агресивен, защото срещу него винаги е сложно да се играе, особено когато сервира. Има нещо в калифорнийската пустиня, което ме кара да се чувствам добре. Чувствам се малко по-спокоен, когато съм тук“, започва бившият номер 3 в света, цитиран от bTV. 

„Тази година има много хора, особено в дните, в които няма мачове. Има повече живот, повече движение, а и тенисистите са по-отпуснати, наслаждават се на атмосферата. Липсваше ми това чувство. Това време на годината е интересно и условията се променят. Преди турнира усещах, че не играя добре, че тялото ми не е в най-добра форма, но дойдох, видях всички, усетих енергията и малко по малко нещата се получават“, добави той. 

Той беше попитан за добрите си приятелки Винъс и Серина Уилямс, които понякога гледат неговите мачове от трибуните. „Те са невероятни хора и имаме чудесни отношения. Благодарен съм за всеки път, когато могат да дойдат и да ме подкрепят. Страхотни са. Споделяме много чудесни моменти. Опитвам се да попивам някои неща от тях за тениса. Мисля, че сега дори се забавляваме повече извън тениса. Веднъж дори си изпрах дрехите в къщата на Серина. Просто се забавляваме и си говорим за много различни неща“, каза с усмивка Димитров.

Следващият му съперник е Андрей Рубльов. От началото на годината 24-годишният руснак спечели две поредни титли и достигна още един финал, като е в серия от 12 последователни победи.

До момента двамата са играли четири пъти, като са си разменили по два успеха. Мачът е в петък вечер.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама