А1 започва да приема предварителни поръчки за новия Samsung Galaxy A53 5G

16:12, 17 мар 22 25 1726 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

A1 започна да приема предварителни поръчки за новия 5G смартфон на Samsung Galaxy A53. Моделът може да се заяви онлайн от A1.bg, а всички, които го поръчат предварително, ще получат и атрактивните слушалки Galaxy Buds Live в бял цвят. Кампанията ще продължи до 1 април, когато се очаква да започнат и доставките за първите поръчали.

Конкурсът Digitalk & A1 Awards отличи най-иновативните технологични проекти

Новият модел на Samsung предлага Super AMOLED Инфинити-O дисплей с размер 6,5 инча, Full HD+ резолюция и честота на опресняване 120 херца. Galaxy A53 5G използва бърз чипсет Exynos 1280, и разполага с 6GB RAM и 128GB памет за файлове, която може да бъде увеличена чрез карта памет до 1 ТВ. Батерията е с капацитет от 5000 mAh, което според производителя е достатъчно за два дни активна употреба на смартфона. Моделът поддържа и бързо зареждане до 25 вата, а А1 ще добави зарядно в комплекта на клиентите, тъй като по принцип то не е включено.

Селфи камерата на Galaxy A53 5G е 32-мегапикселова. Основната камера е четворна и включва 64MP сензор с оптично стабилизиране на картината (OIS), 12MP ултраширокоъгълен обектив, 5MP за макроснимки и 5MP за боке ефект. Моделът предлага и редица софтуерни подобрения, които му позволяват да заснема красиви и ярки снимки, и ясни видеоклипове както при добра осветеност, така и при слаба светлина.

A1 дава безплатен достъп до 5G ULTRA

Телефонът има красив и изчистен дизайн, при който екранът заема почти изцяло лицевата страната на модела, а сензорът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана. Смартфонът покрива стандарта IP67, което го прави защитен от прах и вода (до 30 минути в сладководна среда).

Samsung Galaxy A53 5G може да се поръча с 5G мобилен план Unlimited Ultra, който предлага неограничени минути и мегабайти в 5G ULTRA без лимит на гигабитовите скорости, които телекомът предлага в момента. Цените започват от 21,99 лева на месец на изплащане и 459,99 лева в брой. Смартфонът се предлага от A1 в три цвята – синьо, черно и прасковено.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама