Големите кавички: „Не можеш да скриеш война с нечий арест“

13:45, 18 мар 22 / Големите кавички 25 1856 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Бели гащи, риене на сняг и кражби

Не можеш да скриеш война с нечий арест. Това коментира днес премиерът Кирил Петков във връзка с появилите се твърдения, че арестът на Бойко Борисов цели да заглуши разговори на правителството за износ на оръжие към Украйна.

„Това е много странна опорка. Представяте ли си каква невероятна фантазия трябва да има човек - да арестувате някой, за да скриете война. Трябва да си луд да кажеш това. Истината е, че МВР най-накрая е свободно да действа според закона. Много се радвам за високото посещение, което ще имаме“, посочи министър-председателят. Петков бе категоричен, че твърденията, че България ще даде зенитни ракети на Украйна са фалшива новина.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама