Зеленски обяви, че от Мариупол не е останало нищо

08:08, 23 мар 22 25 1931 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

27-и ден от войната в Украйна. Жителите на столицата Киев са прекарали първа сравнително спокойна нощ за последните седмици. В същото време обаче се съобщава за две „свръхмощни бомби“, ударили Мариупол.

Зеленски е готов да обсъди с Русия статута на Крим и Донбас

Президентът Володимир Зеленски заяви, че от обсадения град не е останало нищо. В капана му обаче са близо 100 000 цивилни без храна, вода и лекарства. Зеленски определи продължаващите преговори с Русия като „трудни и на моменти противоречиви“. Днес той ще се обърне чрез видеовръзка към френския парламент, а утре ще вземе виртуално участие и в срещата на НАТО в Брюксел.

Главният редактор на „Новая газета“ пуска на търг Нобела си

А от Пентагона определиха отказа на Москва да изключи възможността за употреба на ядрено оръжие като „безразсъден“. Снощи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия ще използва ядрено оръжие само при „екзистенциална заплаха“, пише bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 А защо не пусна цивилните 15:53, 23 мар 22

И защо Слави Украйна с бандеровския лозунг

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама