Борисов сравни управляващите с Хитлер и Сталин 

13:44, 26 мар 22 / Политика 25 1526 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

След миналия четвъртък в България всеки може да арестува всеки като каже, че е свидетел на нещо, на което не е свидетел. Не ги подценявайте, те ще дойдат и за вас. Това коментира по повод на своя арест лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, направен пред партийния актив във Враца.

Бойко Борисов е задържан при спецоперация

Те видяха жива, яростна партия на площада пред ареста и в момента още по-яростна става, защото виждат как през руски олигарси ще им крадат милиардите“, заяви Борисов.

Не ги подценявайте грам! Те не само са елитарни, те не само са брутални, те са извратени и от това най-много ще патим! Човешката история точно такива хора – никому неизвестни, нямайки никакви лидерски качества, използвайки дадена слабост и конюнктура -  така е станал Хитлер, така е станал Сталин. Груба грешка е, че ги подценявате, тези хора са способни на всичко!“, изтъкна бившият премиер. 

Първо мислех, че целта съм аз, после разбрах, че целта е ГЕРБ. Ние сме най-голямата партия в България, каза той и сеобърна и към кметовете на ГЕРБ: Искам да знаете - при всеки арестуван кмет ще отиде депутат, ще отидат адвокати и накрая ще отиде народът“. 

„Тарикат мъж не писка“: Борисов свърза ареста си със заявената подкрепа за Украйна

По думите му днес вече в коментарите в социалните мрежи нямало и един човек, който да пише, че Кирил Петков се справя добре. „Неслучайно изключиха коментарите във своите страници във Facebook. Защо го правят, ако са народната любов“, попита риторично Борисов.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова пък припомни направеното за община Враца при управлението на партията, а накрая се обърна съм управляващите с думите Хайде чегъртайте, аматьори“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 07:07, 27 мар 22

.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама