Опърничави или далновидни: Какви сме българите?

09:00, 20 мар 22 / Политкаст 25 1437 Шрифт:
Симеон  Иванов Автор: Симеон Иванов

- От Запада и в частност от Евросъюза не идват само разумни предложения за политики и благи дарове като евросредствата. От бюрократите в Брюксел понякога идват и абсолютно безумни идеи и регулации. Но можем ли правилно да ги филтрираме от доказаните демократични практики?

- Отричаме ключови политики и практики идващи от Запад и от ЕС. В тази връзка просто опърничави ли сме или сме далновидни ние българите?

- Гледайки към ваксинацията и отношението към ковид вируса, зелената енергия, Истанбулската конвенция, плоският данък, и изпращането на военна помощ за Украйна може би изводът е, че няма как да бъдем прави във всичко, което отричаме.

Повече чуйте в новия епизод на Политкаст! Не пропускайте и разговора с хебраиста и експерт по международни отношения Димитър Къцарков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Политиците ни са калпави 16:13, 31 мар 22

Вижте и новите, нещо
преиграват и за Борисов, и за Македония, и за Митрофанова и най вече Зеленски, да не говорим за дебилите, тръгнсли да преиминуват булеварди и даже готови да ни докарат беля

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама