Мегън Маркъл с подкаст посветен на жените

20:25, 28 мар 22 / Любопитно 25 1837 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл стартира първия си подкаст, посветен на жените и погрешните схващания за техния живот.

Подкастът ще носи името „Архетипи“, а първото му издание се очаква през лятото. В поредицата са предвидени интервюта с историци и експерти за „изследване на етикетите, които се опитват да спъват развитието на жените“, става ясно от съобщение, публикувано от Spotify.

Стрийминг услугата пусна в четвъртък едноминутен тийзър. Не са обявени предстоящите участници и гости на подкаста, съобщи „24 часа“.
 

Хари и Меган сключиха дългосрочен договор за подкасти със Spotify чрез продуцентската си компания „Арчиуел Аудио“. Това е само един от договорите на съпрузите, които сключиха сделка и със стрийминг платформата Netflix.

Хари и Меган се оттеглиха от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство през март 2020 г. и се преместиха да живеят в в Калифорния, САЩ, където отглеждат двете си деца - Арчи и Лили.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама