Ефектът на шамара: Разпродадоха се всички билети за шоуто на Крис Рок

10:15, 31 мар 22 / Любопитно 25 1820 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Американският комик Крис Рок вчера се завърна на сцената за първи път, откакто беше зашлевен от Уил Смит по време на церемонията на наградите „Оскар“. Той получи бурни аплодисменти от публиката в Бостън, съобщи „Асошиейтед прес“.

Рок засегна въпроса за шамара съвсем накратко, като каза, че все още осмисля случилото се в неделя и не спомена името на Смит. „Освен странната случка, животът е доста добър“, каза Рок в един момент по средата на изпълнението си, цитиран от Нова телевизия. 

Шамари и шеги на „Оскар“-ите

След сканала на „Оскар“-ите, всички билети бяха продадени за броени минути, а цената им е скочила до 400 долара. Часове преди началото, стотици фенове вече се редяха на опашка. 

Академията може да изхвърли Уил Смит заради шамара

Междувременно американската Академия за кинематографично изкуство и наука започна дисциплинарна проверка срещу актьора Уил Смит заради шамара, предадоха световните информационни агенции, като цитираха съобщение, разпространено от организацията.

В него се подчертава, че актьорът е осъществил „неподходящ физически контакт, държал се е обидно и заплашително, а също така е нарушил основните принципи на Академията, като е нарушил кодекса за поведение“. Организацията лично поднесе извинения на Крис Рок и на публиката.

От съобщението става ясно, че след инцидента Уил Смит е бил помолен да напусне залата на театър „Долби“, където се проведе церемонията, но той отказал да го направи, пише БТА.

Управителният съвет на американската Академия за кинематографично изкуство и наука ще се събере на заседание на 18 април, за да обсъди действията си срещу Уил Смит. Членството му във филмовата организация може да бъде замразено или отнето, а също да бъдат наложени и други санкции на актьора. Според правилата на Академията, Уил Смит ще има възможност да даде писмени обяснения преди да бъдат предприети дисциплинарни действия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама