Двама загинали при катастрофа на военен камион

19:37, 05 апр 22 25 1899 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Камион на въоръжените сили с висока проходимост е претърпял пътен инцидент при движение от Резово към Граматиково. Toва се е случило при изпълнение на задача по логистична поддръжка на полицията по охрана на българо-турската граница, съобщиха от военното министерство.

Загинали са двама чужди граждани, превозвани в автомобила. Други десет са ранени и са в болница. Пострадали са и двама български военнослужещи, единият от които – шофьор на камиона. Двамата са с повърхностни наранявания и са болница за преглед. По случая е започнало досъдебно производство от Военна прокуратура – Сливен.

По-късно премиерът Кирил Петков съобщи, че починалите при катастрофата са мигранти. „Говори ли сме, че ще засилим охраната по границата следващите дни, инциденти се случват. Изискал съм пълен доклад по случая“, посочи той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама