Големите кавички: „Коалицията се управлява през мобилните телефони“

14:20, 07 апр 22 / Големите кавички 25 1835 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Студентки, лъвове и лампи

Коалицията се управлява през мобилните телефони. Това коментира бившият служебен премиер и министър на отбраната в кабинета „Петков“ Стефан Янев.

„Разделителните линии и липсата на общи позиции и спойка между членовете на управляващата коалиция са видими отдавна. Моите наблюдения са, че отделни членове на правителството и на партиите в управлението като че ли бързо забравиха коалиционното споразумение, което подписаха… Няма значение какво е написано там и какви са принципите, нито какви са механизмите на взаимодействие и начините за взимане на решения в коалицията - единият казва едно, другият казва друго и започва една критика през медиите. Това показва, че в самата коалиция механизмите за взаимодействие не работят - тя се управлява през мобилните телефони“, каза той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Атанас 12:05, 14 апр 22

Теб какво те бърка господине.Нита карта си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама