Заснето: Български катаджия удря шамар на турски шофьор

17:42, 07 апр 22 25 2290 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Камера в камион засне как български катаджия удря шамар на турски шофьор, спрян за проверка. Видеоклипът беше излъчен по NTV.

На видеото се вижда как катаджията слиза от патрулния автомобил и удря плесница на другия мъж, който е видимо стъписан от постъпката.

Според шофьора на тира Мухсин Казан той е бил спрян с мотив, че изпреварва неправилно на магистралата между Ихтиман и София. Шофьорът твърди, че полицаите не са спирали български шофьори, които също правели нарушения.

Според разказа на Казан полицаят му казал „Няма да има наказание, дай за супа и кафе“. „Ако дадеш 100 евро няма да има проблем, така ми казаха“, разказва Казан. Турският гражданин му отговорил просто да направи каквото е необходимо, катаджията му ударил шамар.

Шофьорът отказал да даде пари, след което не подписал и протокола за нарушение, тъй като не подписвал нищо, което не разбира.

Междувременно Казан се обадил на фирмата, за да поиска видеозаписите от камерите, които по-късно изпратил на турското посолство в София.

Според шофьора катаджиите в България постоянно искали подкупи, поради което решил да направи кадрите публични.

В МВР не е постъпвал сигнал срещу полицай от страна на турски шофьор на камион, заявиха за bTV от силовото ведомство. След излъчването на репортажа обаче е започната проверка в областната дирекция в София, тъй като се предполага, че мястото на случката е АМ „Тракия“ към Ихтиман.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 John Dutton 23:54, 07 апр 22

Бой на турчина, да се научи как да кара в България! Това не му е Анадола.

2 Анонимен 17:13, 08 апр 22

Nie i prez maika ti karahme dosta godini da znaesh

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама