Даниел Радклиф става режисьор

20:45, 16 апр 22 / Любопитно 25 1565 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Звездата от „Хари Потър“ Даниел Радклиф разкри плановете си да стане режисьор. Това съобщава списание „Empire“.

Ще видим ли отново Даниъл Радклиф като Хари Потър?

Звездата каза, че вече е започнал да работи по собствен сценарий, за да пристъпи към заснемането му през следващите две години. По думите му през следващите 18 месеца той има пълен график. Проектът ще се фокусира върху света на киното.

„Хората винаги казват: „Пишете за това, което познавате“. Имах много необичаен живот, който не се поддава на описание, затова не искам да пиша за него. Но намерих изход - ще пиша за нещо, свързано с филмовата индустрия“, споделя актьорът.

Даниел Радклиф призна, че бил влюбен в актриса от „Хари Потър“

Все още не се знае нищо за актьорския състав на филма на Радклиф, но звездата побърза да добави, че няма да играе роля в собствения си проект. „Когато правиш филм, трябва да го гледаш хиляди пъти след монтажа, а никоя част от мен не иска да гледа лицето ми толкова често. Ще го пропусна“, разкри актьорът, цитиран от БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама