Куче получи глоба за превишена скорост

19:05, 17 апр 22 / Любопитно 25 1636 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Куче в Германия получи глоба за превишена скорост. Това съобщава уебсайтът „The Dodo“.

Какво се крие зад неустоимия кучешки поглед

Собственикът на кучето разказва, че един ден намерил в пощенската си кутия плик с глоба. След като я отворил, мъжът онемял от изненада. Причината за плика не е била глобата от 50 евро, а снимка, направена от пътна камера. На снимката зад волана се вижда домашният любимец на мъжа. На нея кучето гледа внимателно към пътя и изглежда, че шофира без човешка помощ.

Обяснението за инцидента е на племенника на собственика на кучето. Според него той обикновено закопчава животното с колани и то не може да се движи свободно в колата. В деня на глобата той забравил да го направи и кучето скочило в скута му, за да го погалят. Животното прекарало само няколко секунди в скута му, но именно тогава е направена снимката.

Бездомно куче спаси изоставено бебе

Племенникът се шегува, че чичо му е можел да оспори глобата, тъй като не е имало доказателства, че той е шофирал, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама