Големите кавички: „Избори сега ще бъдат спечелени от Путин“

12:10, 15 апр 22 / Големите кавички 25 2066 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Студентки, лъвове и лампи

България не може да си позволи избори, които да бъдат спечелени от Путин. Това коментира съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванова във връзка с напрежението в коалицията.

„Вчерашният ден и гласуването по специализирания съд на фона на всякакви разделения и напрежение в управляващата коалиция показа, че смисълът на това управление все пак е достатъчно важен, за да ни обединява”, заяви той.

„Надявам се, че след Великденските празници емоциите ще отстъпят, разумът ще се върне и ще можем да работим нормално, защото алтернативата на изборите е абсолютно непоносима за България в този момент. Рискът да предизвикаме избори, които да бъдат спечелени от Путин, е нещо, което никой не може да си позволи”, добави той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:36, 15 апр 22

Там е пътя,колко по скоро толкова по добре!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама