Трифонов: Украйна трябва да бъде подпомогната с оръжие

19:53, 21 апр 22 / Политика 25 1477 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Някак си от само себе си отново настана време разделно. Напоследък като че ли постоянно живеем в такова време. Днес казусът е Украйна. И сега някой някъде поставя червена линия. Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Facebook.

„Ами добре. Като ще е така - така да е. Ще ви припомня, че аз моята позиция съм я изразил буквално няколко часа след нападението над Украйна. Ще я повторя пак. Украйна е самостоятелна суверенна държава, нападната в разрез с всякакви международни договори и разпоредби от своята съседна държава Русия и в момента на територията на Украйна напълно несправедливо и неморално се води война, в която загиват хора. И това е жестоко, абсурдно и напълно безсмислено”, посочи той.

Петков за коалицията: Време е да спрем да поставяме ултиматуми

Така че ако има червена линия, аз съм от страната на тези, които смятат, че Украйна трябва да бъде подпомогната по всякакъв начин – включително с оръжие. Да им даваме в момента само бронежилетки е абсолютно измъкване и всъщност не заемане на никаква позиция. А нали е време разделно – всеки трябва да си заеме позицията и да има силата да носи отговорност за действията си. Това важи най-вече за депутатите в българския парламент, депутатите от всички парламентарни групи, включително от групата на „Има такъв народ“. Решавайте”, написа още Трифонов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Стига с това оръжие 21:46, 21 апр 22

Прекалявате, вижте Унгария, чуйте народа ни

2 Анонимен 14:38, 22 апр 22

Стига с тези бронежилетки!
Малко ли се изпраща чрез фирми? Руснаците откриха тонове български оръжия и муниции. Подклаждате война и ревете за украинците, така скоро няма да свърши. И още жертви ще има, и без Черно море ще останат.
А българите че са болни и гладни не е важно. Предатели!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама