Радев пожела здраве и благоденствие във всеки дом

09:15, 24 апр 22 / Политика 25 1277 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

В днешния празничен ден нека си пожелаем здраве, радост и благоденствие във всеки български дом. Това заяви президентът Румен Радев по случай светлия празник Възкресение Христово.

„Да направим така, че нашите слова и дела да водят към духовния и културен възход на българския народ. И както светлината на Христовото Възкресение надмогва мрака и отчаянието, така и с нашите задружни сили да побеждаваме всеки опит за насаждане на страх и съмнение, на омраза и разделение в обществото. Нека в мигове на изпитания наши водачи бъдат разумът, съпричастността и единството ни като народ“, паписа президентът във Facebook по случай празника.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 09:33, 24 апр 22

Христос Воскресе! Необходимо е нашият патриарх да се оттегли от Църквата, както направи предишния папа. Просто е болен, и няма сили да служи. За мен истински патриарх беше Максим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама