Нинова: Президентът създаде ПП, за да убие БСП

14:30, 27 апр 22 / Политика 25 1758 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Президентът Румен Радев създаде „Продължаваме промяната“, за да убие БСП. Това написа във Facebook министърът на икономиката и индустрията и лидер на социалистите Корнелия Нинова.

Думите ѝ идват в отговор на държавния глава, който по-рано заяви, че недоумява как министърът на икономиката ще обясни на левите българи къде отиват български оръжия. Коментарът му е по повод на появила се информация, че България и в момента изнася оръжия, които достигат до Украйна. А позиции против това да въоръжаваме Киев изказаха неведнъж и БСП, и президентът.

Правителството дължи категоричен отговор чии интереси обслужва

„Г-н Радев, искате аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, но ще трябва вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент, какви договори за износ на оръжие е подписало вашето служебно правителство. Защото и сега, разрешения за износ се издават въз основа на подписаните тогава“, заяви Нинова.

„И много добре знаете, че дестинациите и тогава, и сега са същите - над 50 държави и нито една не е Украйна. Ще трябва да обясните на левите хора защо така яростно нападате собственото си отроче – „Продължаваме промяната“, което създадохте, за да убиете БСП. И най-вече да обясните метаморфозата си от вдигнатия юмрук срещу Борисов преди година до абсолютния ви синхрон днес“, написа още тя.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама