Роби Уилямс прави изложба със свои картини

20:10, 29 апр 22 / Любопитно 25 1412 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Британският певец Роби Уилямс ще направи изложба със свои картини. На нея ще бъдат изложени и творения на дизайнера Ед Годрич. Те ще бъдат представени в аукционната къща на Sotheby's в центъра на Лондон от 13 до 25 май. Експозицията включва четиринадесет черно-бели картини. Изложението ще включва и знаменити имена в изкуството като Жан-Мишел Баския, Грейсън Пери и Деймиън Хърст.

37-годишният певец превърнал гаража на дома си в Лос Анджелис в студио и сега планира да покаже най-добрите си картини. „Не зная дали планира да ги продаде, но съм сигурен, че би получил добра цена“, съобщи запознат източник пред британския в. „Дейли Мирър“.

Роби Уилямс тръгва по нов път

Роби, който е женен за актрисата Айда Фийлд, разкри преди време, че се запалил по рисуването по време на подготовката на турнето на Тейк Дет „Progress Live“ миналата година. „Обикалям света с момчетата от Тейк Дет и това страшно много ми харесва. В свободното си време..., което не е много, открих, че наистина обичам да рисувам. Разбира се, след това трябваше да превърна целия си гараж в „арт клуб“, сподели Роби Уилямс. Той е създал 40 произведения по време на локдауна заради Covid-19, съобщава „Гардиън“.

След като започнал да рисува, съпругата му Айда също открила, че има заложби на художник. „Айда също нарисува една картина. Ще опитам да я намеря и да ви я покажа“, допълни Уилямс, цитиран от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама