Българка с престижна награда за пеене в Казахстан

18:40, 30 апр 22 / Култура 25 2031 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Пореден успех за български талант. С най-голямата награда - Гран При на Международен певчески конкурс в Казахстан, триумфира Славея Иванова от Шумен.

Зад това изпълнение на Славея стоят само 20 дни подготовка и борба с тежък ларингит. Но трудностите само правят успеха по-сладък и момичето успешно изпълнява две песни на български и английски език.

Когато стъпиш на сцената, много бързо минават тези моменти, почти нямаш ясен спомен, защото когато предаваш чувство на публиката, ти си в друг свят, на по-вълшебно място”, казва Славея.

Така в конкуренция с изпълнители от цял свят Славея печели най-голямата награда. „Музиката ме дава мотивация за живот, да продължавам да работя над себе си, част от моята душа, моето същество”, казва тя.

След наградите, идват мечтите за собствени песни. Още през юни Славея ще се завърне в Казахстан, където ще участва в конкурс и ще пее на местния език, пише bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама