Пол Маккартни направи виртуален дует с Джон Ленън

20:10, 06 май 22 / Любопитно 25 1584 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Сър Пол Маккартни направи виртуален дует с гласа на Джон Ленън, извлечен от запис на откриването на турнето му „Got Back“ във Вашингтон.

Легендата на „Бийтълс“ развълнува тълпата в Спокейн, Вашингтон, като изпълни класическата песен на групата „I've Got a Feeling“ с кадри на Ленън от филма на Питър Джаксън „Бийтълс“: Get Back“ на заден план.

Пол разкри, че Джаксън е изолирал вокалите на покойната музикална икона, след като му хрумнала идеята Ленън да „пее виртуално“ заедно с групата. Маккартни си спомня, че режисьорът на „Властелинът на пръстените“ му е изпратил текстово съобщение: „Можем да извлечем гласа на Джон и той да пее дигитално отново с вас“. 

79-годишният музикант посвети песента „Here Today“ на Ленън, който беше застрелян през 1980 г. на 40-годишна възраст, и сподели пред феновете си, че съжалява, че не е „казал директно на (Ленън), че го обича, докато е имал възможност“.

Концертът отбеляза завръщането на Маккартни на сцената след пандемията и той беше щастлив, че отново ще свири, като поднесе на публиката хитове на „Бийтълс“ и групата му „Уингс“, пише БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама