Career Show Tech: Над 2000 ИТ специалисти в лични срещи с работодатели

14:11, 10 май 22 25 1302 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Водещото кариерно експо за ИТ специалисти - Career Show Tech 2022 ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. Над 60 водещи компании в ИТ сектора ще предложат работа и възможности за развитие на 2000+ ИТ специалисти.

Модерната платформа на Career Show Tech предоставя възможност за лични видео срещи между работодатели и кандидати в двата дни на събитието. Предварителният достъп в нея дава възможност за бързо достигане до най-добрите предложения, филтри, с които се откриват най-подходящите събеседници и предварително уговаряне на личните срещи. 

Нови професионални възможности за себе си ще намерят софтуерни разработчици с Java, Python, C++, .NET, React, PHP, както и QA специалисти, експерти по киберсигурност, DevOps професионалисти, системни администратори, администратори на бази данни и др. Сред компаниите на събитието са SMSBump, Nexo, KBC Shared Service Center, Bosch Engineering Center, Luxoft Bulgaria, Code Runners, Hitachi, Hedgeserv и др. 

Обявиха 100-те най-влиятелни ИТ личности в България  

Участниците могат да се включат напълно безплатно и в професионална програма, водена от доказани специалисти в ИТ сферата.

Полезни теми за кариера и развитие като:

- Machine Learning и Data Science

- Gaming индустрията

- Реализация и развитие за QA специалистите

- Киберсигурност, управление на кризи

- Управление на ИТ екипи 

„Career Show Tech дава нов облик на кариерните събития и насочва специално внимание върху ИТ сектора у нас. Последното издание на събитието заслужено се определи като най-успешното виртуално кариерно събитие за ИТ кадри правено у нас досега. Платформата дава възможност предварително да се изберат само най-подходящите събеседници за лични срещи. Ефективност, спестено време и добавена стойност - това е основният фокус на събитието”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Онлайн форматът на събитието позволява да се включите от всяка точка на света. Участието в Career Show Tech е безплатно след задължителна регистрация тук.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама