Въоръжени нападнаха и обраха двама души в София

15:35, 11 май 22 / София 25 2143 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Четирима маскирани и въоръжени нападнаха двама мъже на столичния бул. „Ломско шосе“. Задигната е чанта, чието съдържание към момента не е известно. 

Единият потърпевш е ударен по главата. На мястото е извикана линейка, съобщиха от МВР, цитирани от Нова телевизия. От Спешна помощ са получили сигнал за бит 44-годишен мъж в 12:49 часа. На място екипът установил, че той е с повърхностна рана на главата и комоцио, има и съмнения за вътрешни разкъсвания. Заради това мъжът веднага е откаран към болница „Света Анна“.

По неофициална информация жертвата е собственик на бензиностанции и хотелски комплекс, а в откраднатата чанта имало голяма сума пари. Според БНР при грабежа са откраднати близо 100 000 лв. По информация на Нова телевизия черен автомобил е спрял на бензиностанцията, от него излезли нападатели с пистолет, които са заплашвали мъжа. Последвал е и побой.

Пострадалият е контактен и в стабилно състояние, съобщиха от болница „Света Анна“. „44-годишният мъж има фрактура на ябълчна кост в дясната стана на лицето, повърхностни охлузвания и кръвонасядания“, сподели д-р Константин Димов, който е лицево-челюстен хирург в болницата. Оттам посочват, че на пациента му предстои (най-вероятно утре) операция. Няма пряка опасност за живота му

Нападателите се издирват.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама