Линда Петкова: Не знам защо троловете се занимават с мен

10:48, 18 май 22 25 1968 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова
Снимка: Linda McKenzie Petkova/ Facebook
Снимка: Linda McKenzie Petkova/ Facebook

Действително има огромно внимание към нас, признавам. Много от коментарите са положителни, но има и отрицателни мнения. Има тролове, не знам защо се занимават с мен, но явно просто няма как без това. Това заяви съпругата на премиера Кирил Петков – Линда Петкова, в интервю пред сайта bacchus.bg.

Тя разказа, че понякога в сладкарницата ѝ влизат хора, които искат да говорят с нея за всичко друго, но не и за торти. „И понеже това зачести, се наложи да наема още персонал - просто стана доста неудобно да обслужвам гост, докато друг ме разпитва за политически въпроси. Сега обаче не мога да си представя да съм без тези нови попълнения в екипа, защото ми дава възможност да гледам по-стратегически на бизнеса, да измислям нови рецепти“, обясни Петкова.

Разграбиха козунаците на Линда Петкова 10 дни преди Великден

Съпругата на премиера разказа още, че двама различни души са ѝ подарили книгата на Мишел Обама за Коледа. „Тя е имала доста предизвикателства за тези 8 години, не на последно място сред тях е фактът, че се налага да има охрана постоянно, докато аз съм много по-достъпна, хората ме виждат в сладкарницата. Друга разлика е, че съм чужденка и то от Канада, мисля, че съм малко странна за някои хора. Така че като че ли нямаме много общо извън работата на съпрузите ни в политиката. Е, разбира се, и отношението към правилното хранене на децата - кауза, на която тя беше много активен застъпник“, посочи тя.

Премиерската съпруга кандидатства за българско гражданство

Линда Петкова разкри, че съпругът ѝ я е тласнал да отвори сладкарница. „За мен беше хоби, не гледах на готвенето като на нещо сериозно, но Кирил беше двигателната сила. Но пътят беше дълъг, не е било спонтанно решение. Работех на бюро, занимавайки се с маркетинг и продажби, но дойде момент, в който не ми беше интересно вече стандартното „от 9 до 5“. Тези норми не пасваха на ритъма ми, а тъкмо тогава се оказа, че прекарвам все повече време в кухнята, постоянно адаптирах рецепти. Доста хора ме молеха да правя торти за децата им, на един детето му имаше нетолерантност към глутен, другото, да кажем, не можеше да яде захар а пък стават много вкусни тортите. Ето това е ключовото. Хората си мислят: „О, безглутеново е, значи е блудкаво“. Не, напротив, вкусно e! Всичко при нас е безглутеново, но хората не се връщат заради това, а защото им харесва“, обясни тя.

Цялото интервю прочетете тук.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама