Украински котарак стана най-добър инфлуенсър в света

17:25, 19 май 22 / Любопитно 25 1562 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Котаракът Степан, който придоби слава в Instagram и наскоро избяга от унищожителната война Украйна, получи престижна награда на филмовия фестивал в Кан. Той бе награден с приза в категория „Световни инфлуенсъри и блогъри“, пише republicworld.com.

Започва филмовият фестивал в Кан

Харковският котарак бе придружен на събитието от известния Tik Tok блогър Каби Лейм. Всички средства, които ще бъдат получени от това събитие, ще бъдат дарени за благотворителност. 

13-годишният котарак успя за два месеца да събере повече от 10 000 долара, за да помогне на домашните любимци, които пострадаха от руската агресия в страната му. Той се радва на над 1,3 милиона последователи в социалната мрежа. 

Степан е бил принуден да напусне дома си в Харков, заедно със стопанката си Анна, след началото на войната. В момента двамата са се установили във Франция, където ще останат до приключването на войната, пише „Sky News“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама