Сутрин слънце, следобед дъжд

07:00, 27 май 22 25 1291 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност.

Сутринта на отделни места в низините ще се образува мъгла. След обяд главно над Североизточна България, Рило-Родопската област и западните райони ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, предимно от запад-северозапад. Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще са между 26° и 31°, в София около 28°.
 
Над Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта на отделни места ще има ниска облачност или мъгла. След обяд главно над северните райони ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 21-25°. Температурата на морската вода е 17-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, според прогнозата на НИМХ.
 
Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра – около 16°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама