Още един IT специалист е обявена за издирване 

13:36, 28 май 22 25 3062 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Броени дни, след като полицията обяви, че издирва IT специалистът и търговец на криптовалути Александър Алтънбашев, днес е изчезнала 47-годишна жена, която работи в тази сфера. 

От дома ѝ бил задействан паник бутон. Пристигналите екипи не установили взлом. По-късно децата ѝ подали сигнал, че от майка им няма следа, след което е обявена за издирване, пише bTV, като се позовава на информация от МВР. 

Според източници на медията жената е IT специалист, работила е в международна компания. Живяла е с чужденец, който се издирва в момента.

По информация на Нова телевизия колата на изчезналата жена е в семейния гараж, а телефоните ѝ били изключени.

Припомняме, че преди дни беше обявен за издирване друг компютърен специалист, след като изчезна мистериозно - Александър Алтънбашев. Търговецът на криптовалути е в неизвестност от понеделник по обед, когато отишъл на среща в столичния квартал „Младост“. След това Алтънбашев спрял да отговаря на мобилния си телефон, а по-късно той е бил изключен. Сестра му и приятелката му веднага подали сигнал в полицията. Според тях Александър е отвлечен.

В четвъртък стана ясно, че доброволни показания в СДВР по случая е дал бизнесменът Ивайло Борисов-Ториното.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни! 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама