American MUSCLE FEST ще вдигне духа на феновете на автомобилите

17:47, 28 май 22 / Спорт 25 1266 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

American MUSCLE FEST кани на мото събитие американски ентусиасти и фенове на автомобилите, олицетворение на американския свободен дух. 

Водещ ще бъде гласът на мотоспорта в България - Момчил Манчев - Момо. „Той няма нужда от гръмко представяне защото едва ли има фен на автомобилизма, който да не го познава. Признателни сме му за това, че прие нашата покана да води фестивала, без да се замисли. Изключително радостни сме, че в нашата банда се включва Човек като Момо, който гори за мотоспорта с цялото си сърце и душа. За него както и за нас мотоспорта е страст и начин на живот, а във вените му също като в нашите тече бензин и всеки път когато заговори на автомобилна тема в очите му проблясват високо октанови детонации“, посочват организаторите на фестивала във Facebook

Тази година той ще се проведе в два дни - 4 и 5 юни 2022 г. на Летище Сливен. Събитието ще започне от 10:00 ч.

За всички фенове и гости с различни от американските МПС ще има предвидена паркинг зона и ще влизат като пешеходци, като заплащат входна такса, на човек. 

Билети за фестивала може да се закупят на промо цена от ТУК

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама