Спират сватбите с Елвис Пресли в Лас Вегас

20:05, 02 юни 22 / Любопитно 25 1866 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Параклисите на любовта в Лас Вегас, които организират тематични сватби, използвайки двойници на краля на рока Елвис Пресли, могат да се превърнат в хотели на разбитите сърца, предаде Асошиейтед прес.

Компанията за лицензи, която контролира името и имиджа на „Краля“, нарежда на операторите на параклиси в Града на греха да спрат да използват Елвис в тематични церемонии, според съобщение в „Лас Вегас ривю-джърнъл“.

В началото на май компания „Authentic Brands Group“ изпрати писма за прекратяване на дейността на множество параклиси, които ще трябва да се съобразят с искането. Тъй като Елвис е толкова тясно свързан със сватбената индустрия във Вегас, някои казват, че този ход може да унищожи бизнеса им.

„Това е семеен бизнес, с това си вадим хляба. Тъкмо се посъвзехме от коронавирусната пандемия и се случи това“, споделя Кайла Колинс, която заедно със съпруга си ръководи тематичен сайт и параклис.

Сватбената индустрия в Лас Вегас генерира 2 милиарда долара годишно. Според официални лица сватбите на тема Елвис съставляват значителен брой от извършените церемонии, предаде БТА.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама