Президентът отрече в България да има ядрено оръжие

15:23, 03 юни 22 / Политика 25 1585 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Президентът Румен Радев отрече, че в България има ядрено оръжие. „Категорично в България няма ядрено оръжие. Такива твърдения са спекулация“, заяви пдържавният глава пред журналисти.

Радев коментира новината, че американски изтребители F-35 от военновъздушните сили на САЩ кацнаха в България на 30 май за провеждане на въздушни учения в Черноморския регион съвместно с Кралските военновъздушни сили на Нидерландия.

Американски F-35 поемат охраната на българското небе

Тези изтребители идват тук най-вече, за да могат да водят съвместни тренировъчни действия с българските военновъздушни сили и да помагат за усилена охрана на въздушното пространство“, каза президентът, цитиран от БГНЕС.

Той коментира още, че актуализацията на бюджета трябва да стане бързо, за да не бъдат и тези мерки прекалени закъснели. Според него е най-важното да се види устойчива управленска програма на правителството.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама