Андре Токев иска да излезе от затвора по-рано

21:05, 04 юни 22 25 1807 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Андре Токев е подал млоба за предсрочно освобождаване от затвора. По информация на bTV Софийският градски съд още не е определил дата за гледането ѝ.

Известният готвач излежава присъда за шофиране в нетрезво състояние и то не за първи път. Той призна вината си и се споразумя с обвинението.

Първо интервю с Андре Токев от затвора

Присъдата му е 10 месеца в затвора, от които е излежал половината. Сега съдът трябва да реши дали да го пусне на свобода по-рано.

В края на март Токев даде и първото си интервю от затворническото общежитие. В него той определи мястото като „много приятно“, като там има време да спортува и чете. „Аз имах бърнаут – бях доста прегрял, и тук, в затвора, осъзнаваш много неща по друг начин. И много хора могат отстрани да си помислят за досегашния, настоящия и следващия живот“, посочи той. „Мястото е човек да се осъзнае, да помисли. И се възползвам от осмисля нещата от моя живот“. Хората в затвора готвачът определи като много интересни и колоритни.

Андре Токев: Никога не съм бил зависим от алкохола

Никога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм изпитвал нуждата да пия постоянно. След като си употребил (б.р. алкохол) и се е случило, хората си мислят, че си зависим. Просто не понасям алкохол, не мога да го разграждам. Това ми е проблемът. И наистина трябваше да кажа по-рано: „Щом не можеш, недей да го правиш“. Но сме винаги по-умни след случката“, посочи той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 07:45, 05 юни 22

Питам се, защо Максим Стависки уби човек с джипа си, въобще не лежа в затвора, а Андре Токев все още е там?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама