„Докато решават собственото си бъдеще, политиците да не забравят обещанията“

16:25, 13 юни 22 / Политика 25 1329 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Ситуацията в страната изисква парламентарно представените партии да не допускат противоречията им да изместват на заден план интересите на държавата и народа. Това коментира президентът Румен Радев във връзка с политическата криза.

„Очаквам и правителството, и народните представители, докато решават политическата си съдба, да не забравят огромната си отговорност към гражданите и обещанията, дадени за справяне с инфлацията и социалната и икономическата криза. Именно от тяхното поведение зависи доверието на хората не само към техните политически формации, но и към политическата система в България“, допълни държавният глава.

Депутати на ИТН напускат и ще подкрепят Кирил Петков

Той отказа да коментира информацията, че паралментарната група на ИТН се разцепва и анонса на Слави Трифонов, че неговите депутати най-вероятно са били „купени с пари или постове“ от страна на „Продължаваме промяната“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама