Аквапарк „Възраждане“ в София отваря врати

08:30, 15 юни 22 / София 25 2272 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Аквапарк „Възраждане“ в София отваря врати днес. Разположен върху 6700 кв.м, развлекателният парк има пет открити басейна и три водни пързалки. Основният басейн е с площ 660 кв.м и дълбочина 15 см, в който е разположен атракцион тип „Пратер“ с четири водни пързалки и много водни ефекти, съобщават от аквапарка.

Развлекателният басейн е с площ 301 кв.м и дълбочина 140 см. Детският басейн е с площ 123 кв.м и дълбочина 60 см, бебешкият - с площ 27 кв.м и дълбочина 20 см.

„Хора и улици“: Първият аквапарк в София… не е този във „Възраждане“

Аквапаркът разполага и с хидромасажен басейн с площ 44 кв.м и дълбочина 90 см, с водна пързалка за паралелно спускане с три улея, както и две водни пързалки тип „Ролба“.

Всички басейни използват минерална вода от находище „Баталова воденица“, като басейнът за най-малките и хидромасажният басейн са с постоянна температура на водата от 28-30 градуса, а за всички останали ежедневно се публикува информация за температурата на водата.

Входът за деца с ръст до 90 см е безплатен, деца с ръст между 91-130 см заплащат 12 лева в делнични дни и 15 лева през уикенда, а за всички над 131 см цената е 24 лева в делнични дни и 29 лева през уикенда.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама