Медведев: Кой казва, че след 2 години Украйна ще я има на картата?

16:11, 15 юни 22 / Свят 25 2143 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Бившият президент и премиер и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев допусна, че след две години Украйна няма да съществува като държава.

Видях съобщение, според което Украйна иска да получава втечнен природен газ от задграничните си господари по ленд-лиз, като плащането за доставката ще се извърши след 2 години. В противен случай тя просто ще измръзне до смърт през предстоящата зима. Има само един въпрос. А кой казва, че след две години Украйна изобщо ще съществува на картата на света? Въпреки че на американците вече не им пука - те са толкова вглъбени в проекта анти-Русия, че всичко останало е нищо за тях..., написа той в профила си в Telegram.

 

Медведев съвсем наскоро си направи профил в популярната чат платформа, но вече прикова вниманието с друга изключително остра публикация в контекста на руската инвазия в Украйна, пише Offnews.bg.

Често ме питат защо постовете ми в Telegram са толкова сурови. Отговорът е, че ги мразя. Те са копелета и мръсници. Те искат смърт за нас, за Русия. И докато съм жив, ще направя всичко възможно те да изчезнат, се казва в публикацията. Медведев не обясни кого точно има предвид, но най-чест адресат на изблиците му са властите в Украйна, Европейският съюз и САЩ.

Малко преди публикацията се заговори, че неговият син е бил експулсиран от САЩ, след като му е била отнета визата. Той загуби и правото да си почива във винарната в Тоскана, която, според Алексей Навални, е собственост на бившия руски президент.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама