Пол Уокър ще получи посмъртно звезда на холивудската Алея на славата

20:10, 20 юни 22 / Любопитно 25 1495 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Актьорът Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа през 2013 г., ще получи посмъртно звезда на холивудската Алея на славата, както и певицата Джени Ривера, която стана жертва на авиокатастрофа през 2012 г., съобщи Дедлайн.

Холивудската търговско-промишлена камара обяви 24 знаменитости от сферата на киното, музиката, театър, телевизията, които ще получат звезди на Алеята на славата през 2023 г. 

В списъка са също Марк Антъни, „Джонас брадърс“, Лени Кравиц, Блейк Шелтън, Лудакрис, Ума Търман, Винс Вон, Елън Помпео, Минди Кейлинг, както и пианистът Ланг Ланг.

Джейсън Момоа влиза в „Бързи и яростни“

Идеята за Алея на славата се заражда през 1953 г. Първата звезда е монтирана на тротоара на 15 август 1958 г. С нея е почетен актьорът Престън Фостър. Официалната церемония по откриването на Алеята на славата е на 23 ноември 1960 г. Към настоящия момент звездите на прочутата алея в Холивуд са над 2700, пише БТА.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама