ПП няма да предложат Кирил Петков за премиер

08:37, 01 юли 22 / Политика 25 1537 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Продължаваме промяната“ няма да предложат Кирил Петков за премиер. Това каза лидерът на „Демократична България“ Атанас Атанасов пред bTV. Той обясни, че решението е взето на съвет късно вечерта.

Атанасов допълни, че решението ще бъде съобщено днес и ПП трябва много бързо да пристъпи към преговори с потенциалните коалиционни партньори за ново правителство.

Радев връчва мандата на „Продължаваме промяната“

Съпредседателят на ДБ отказа да каже име на новия кандидат за премиер, но коментира, че е от партията. „Ако ще се работи сериозно за създаване на ново правителство, то може да бъде начело с Кирил Петков. Виждам, че от ПП са решили да действат сериозно“, допълни Атанасов.

Той коментира, че шансовете за създаване на ново правителство нарастват и допълни, че до часове всичко ще стане ясно.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 10:32, 01 юли 22

Кирил Петков е най- достойният премиер на България. Корнелия Нинова е един боклук, както останалите от ИТН- Учиндолският, Тошко Селяндурски и Нацистчето Балабанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама