Netflix подготвя спин-оф на „Stranger Things“

19:35, 13 юли 22 / Култура 25 1894 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Компанията за стрийминг Netflix планира да подсили съдържанието си след големия успех на „Stranger Things“.

Гигантът разкри, че създателите на хитовия сериал братята Мат и Рос Дъфър са основали Upside Down Pictures. Това е нова продуцентска компания, която ще развива филмови и телевизионни проекти. Сред тях е spin-off (нова история за определен детайл/персонаж от предишния сериал/филм) на сериала „Stranger Things”, като част от сделката на братята с Netflix.

Допълнителното съдържание на „Stranger Things” е естествен ход за компанията. Не само, че вече има сделка с Duffer Brothers, но „Stranger Things“ надхвърли един милиард часа гледания на стрийминг платформата, постижение, постигнато само от „Squid Game“.

„Мат и Рос са изключително уникални таланти с толкова ясна визия. Неслучайно „Stranger Things“ проби и се превърна в епичния феномен на поп културата, какъвто е днес“, каза съизпълнителният директор на Netflix Тед Сарандос, съобщи БГНЕС. 

Допълнителните проекти включват и серийната адаптация на епичния фентъзи роман на Стивън Кинг и Питър Страуб „Талисманът“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама