Конференция на тема „Борба с уязвимостите към корупция на общинско ниво“ в София

09:00, 19 юли 22 25 1176 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

На 19 и 20 юли 2022 г. Международният републикански институт (IRI) ще проведе двудневна национална конференция в рамките на своята програма, посветена на борбата с уязвимостите към корупция, която се изпълнява в 10 български общини.

Събитието ще събере на едно място кметове и заместник-кметове на обхванатите от програмата общини, за да обсъдят въпросите на превенцията и противодействието на корупцията, прозрачността и участието на гражданите, както и да подпишат „Пакт за превенция и противодействие на корупцията на общинско ниво“.

В рамките на работните панели експерти от неправителствения сектор и представители на общинското управление от България и други страни ще споделят и обсъдят примери за добри практики, мрежи и партньорства, стратегии и инструменти за засилване на прозрачността и участието на гражданите на общинско ниво в опит да очертаят начини за справяне с уязвимостите към корупция.

Събитието ще бъде официално открито в 10:00 ч. на 19 юли от регионалния директор на IRI за Европа г-н Пол Маккарти и от американския посланик Н.Пр. г-жа Херо Мустафа.

Панелът с участието на кметовете и подписването на Пакта за превенция и противодействие на корупцията на общинско ниво ще се проведат в същия ден съответно от 11:15 ч. и 12:45 ч. 

Работните езици на конференцията са български и английски, на които ще бъде осигурен симултанен превод, съобщиха от международния институт. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 5
1 RaymondCob 10:41, 19 юли 22

ножничный подъемник для склада
https://nozhnichnyye-podyemniki-dlya-sklada.ru

2 Marionlob 19:50, 31 юли 22

рохля электрическая
http://www.samokhodnyye-elektricheskiye-telezhki.ru/

3 Ronaldpem 18:11, 10 авг 22

телескопический подъемник
https://podyemniki-machtovyye-teleskopicheskiye.ru

4 AndrewPlave 23:02, 13 авг 22

самоходный подъемник
http://podyemniki-machtovyye-teleskopicheskiye.ru/

5 Brentoxype 06:37, 20 авг 22

стол подъемный
https://gidravlicheskiye-podyemnyye-stoly.ru

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама