Брад Пит се появи в пола на червения килим

12:40, 21 юли 22 / Любопитно 25 3125 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Брад Пит се появи с пола на премиерата на най-новия си филм „Bullet Train“ в Берлин и това се оказа повод за големи вълнения и обсъждания.

Актьорът е в ролята на наемен убиец карък в екшън комедията, но привлече вниманието основно с избора си на облекло. Той дебютира на премиерата с подбор на дрехите, с който показа личния си стил, но и краката си също така, както отбелязва „Today“.

58-годишната звезда се появи на червения килим в Берлин с ансамбъл от кафяво сако, риза в пепеляво-розово и пола, дълга до коленете. Алтернативната визия се допълваше от високи кубинки, обути върху босите крака на холивудската звезда. Върху тях пък се виждаха някои от татуировките му. Според запознати те представляват глава на носорог и човешки череп.

Още през 2004 г., когато представя „Троя“ Брад Пит обявява: Мъжете ще носят поли още следващото лято. Това е моята прогноза и заявление. Във филма се опитвахме да постигнем реализъм и по това време гърците са носели през цялото време поли.

В Берлин той невъзмутимо обясни избора си на облекло с горещините, пише „Клуб Z“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама