Слави Трифонов: Няма да подкрепим правителство на лицемерие

19:12, 22 юли 22 / Политика 25 3172 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ние вече нямаме никакво място в тези безсмислени и лицемерни преговори, защото Христо Иванов ги прекрати. Ние правителство на лицемерие няма да правим, няма да го подкрепим и ще отидем на избори. Това каза в специално изявление председателят на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, след като днес изтече запис от заседание на ПГ на „Демократична България” в Народното събрание.

Не се страхуваме от избори и от това какво ще се случи на избори, защото там не решават социолозите, а решава суверенът“, заяви Трифонов.

Таен запис показа накъде вървят преговорите за кабинет

Днес Христо Иванов и парламентарната група на ДБ за първи път говориха това, което наистина мислят в сградата на Народното събрание и лицемерието им лъсна пред всички“, каза Слави Трифонов. Той допълни, че се е видяло „истинското лице на задкулисието и лъжата“.

„И след всичко това какъв е смисълът от преговори – никакъв. Аз изтривалка ли съм, аз ли съм мафия, защото така ви изнася, отвращавате ме, нямате никаква чест и достойнство и вместо да създавате, вие рушите. Оказва се, че неадекватността и неспособността да се управлява може да бъде прикривана зад добре облечени думи“, допълни Слави Трифонов, цитиран от bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 20:41, 22 юли 22

Учиндолският сатана пак си показа рогата. Мерзавец, излез мафиотчо и кажи, че играеш с ДПС и ГЕРБ. Продажник на България. Ясно е, че Ива Митева е от администрацията на парламента, и е видно, че направиха активно мероприятие от ДС. ИТН са отврат и саботьори. Трябва да се очистим от чалгари, Балабанов и, тошковцу и цялата смрад.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама