Кеворкян се дистанцира от сина си

14:06, 23 юли 22 25 3093 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Журналистът Кеворк Кеворкян обяви, че не поддържа отношения с родния си син Таквор, който беше задържан да шофира в пиян и дрогиран преди дни. Кеворкян твърди, че „поне от четвърт век, 25 години“ не общува с него.

Синът на Кеворк Кеворкян хванат да шофира пиян и дрогиран

Припомняме, че 48-годишният мъж бе спиран два пъти от патрули на Пътна полиция, като веднъж е отказал да се тества за алкохол и наркотици, а втория път е спрян с над 1 промил и позитивен наркотест.

Журналистът отговаря задочно във Facebook и на няколко въпроса на „читатели“. Той твърди, че няма да помогне с връзките си на задържания си син и настоява законът да се приложи с пълната му строгост, защото не понасял такива хора“.

Кеворк Кеворкян отхвърля и спекулациите, че арестът можел да е „отмъщение заради критичните ми текстове срещу Властниците“. По думите му „не могат насила да напият някого“.

„Нужна е, без съмнение, профилактика на подобни явления. Но е комично това да се прави през известността на бащата, пише още той, като заявява готовност на 78 години да „продължава да се занимава с пиянството на властта - всяка власт“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама