Лейди Гага ще си партнира с Хоакин Финикс в продължението на „Жокера“

20:10, 05 авг 22 / Любопитно 25 2423 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Продължението на филма „Жокера“ на режисьора Тод Филипс вече е с насрочена от Warner Bros. премиерна дата, съобщи „Deadline“. Сикуелът ще излезе на екран на 4 октомври 2024 г. под заглавие „Жокера: Лудост за двама“ („Joker: Folie à Deux“)

Започват снимките на „Жокера 2“

В главната роля отново ще бъде актьорът Хоакин Финикс, а в образа на злодейката Харли Куин ще влезе Лейди Гага. Нейното участие в комиксовата адаптация бе потвърдено с кратък музикален тийзър. Досега в ролята три пъти се е превъплъщавала Марго Роби.

По-рано режисьорът Тод Филипс („Борат“) беше публикувал в своите страници в социалните мрежи как Хоакин Финикс чете сценария на бъдещата втора част на филма

Според изданието снимките ще започнат през декември. Известно е, че действието в историята ще се развива основно в психиатрична болница във въображаемия град Аркам, пише „Сега“.

Психологическият трилър „Жокера“ излезе през 2019 г. Той е посветен на главния антагонист на супергероя Батман от Вселената на DC Comics. Жокера е Артър Флек – психичноболен, неуспял комик, който постепенно изпада в лудост и нихилизъм, като вдъхновява кървава социална революция в загниващия Готъм Сити. Филмът донесе приходи от повече от 1,07 милиарда долара в световен мащаб и получи 11 номинации за наградите „Оскар“, като спечели две от тях: Хоакин Финикс бе отличен като най-добър актьор във водеща мъжка роля, а композиторката Хилдур Гуднадотир – за най-добър саундтрак.

Изненади на "Оскарите": Кои са големите победители?

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама