Тежка катастрофа на АМ „Тракия“, загинало е дете

17:10, 16 авг 22 25 2378 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Катастрофа блокира движението АМ „Тракия“ при 264 км в посока Бургас.

Лек автомобил е самокатастрофирал и се е запалил. По неизвестни засега причини лек автомобил е напуснал пътното платно и се е обърнал, след което се е запалил.

При инцидента има починал, съобщават от МВР. По информация на bTV жертвата е дете, което е пътувало в колата. Останалите пътници са успели да излязат от автомобила. 

Сигналът за инцидента е подаден малко след 16.00 часа. На място са  пожарникари и медици, пътни полицаи регулират движението.

МВР с 13 мерки срещу войната по пътищата

Трафикът първоначално се осъществяваше по обходен маршрут от пътен възел „Нова Загора“ – Сливен – АМ „Тракия“. Малко след 17.00 часа от АПИ съобщиха, че движението се извършва в активната и аварийната лента, а изпреварващата лента остава затворена.

Диана Русинова от Европейския център по пътни политики съобщи в профила си във Facebook, че при катастрофата има няколко жертви, сред които и дете. Тя сподели и снимки от инцидента. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама