Принцеса Даяна предсказала катастрофата, в която намери смъртта си

18:45, 18 авг 22 / Любопитно 25 2522 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Предстоящият документален сериал на Discovery+ „Разследванията за Даяна“ разкрива нови шокиращи подробности за трагичната смърт на принцеса Даяна в автомобилна катастрофа през 1997 г.

Покойната принцеса на Уелс е предсказала, че ще загине в автомобилна катастрофа две години преди ужасяващия инцидент в Париж, който отне живота ѝ, съобщава „Daily Beast“.

Шокиращото разкритие беше оповестено в кратък преглед на предстоящия четирисериен документален филм на Discovery+, чиято премиера е насрочена за днес, 18 август. Документалната поредица включва дълги подробности за „бележката на Мишон“ - бележка, която адвокатът ѝ Виктор Мишон е направил по повод нейните опасения.

Откриха статуя на принцеса Даяна

През октомври 1995 г. Даяна поискала лична среща с личния си правен съветник Мишон, за да му „каже за нещо, което й е хрумнало“. Мишон старателно записва разговора им, по време на който Даяна казва, че „надеждни източници“, които тя не иска да назове, са я информирали, „че е възможно са се инсценира автомобилна катастрофа“. Даяна очевидно е прогнозирала, че Юили ще загине, или ще бъде сериозно ранена“.

На 31 август 1997 г. Даяна - заедно с партньора си Доди Ал-Файед и шофьора си Анри Пол - загива, след като Анри блъска мерцедеса им в стълб със скорост 65 км/ч в тунела Pont de l'Alma в Париж. Пол е бил под влиянието на алкохол и лекарства, предписани с рецепта, докато се е опитвал да избяга от безмилостните папараци, които са ги преследвали с мотоциклети, припомня БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама