От 9 септември започва ретрограден Меркурий

20:15, 29 авг 22 / Любопитно 25 2652 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Отново ще сме в ретрограден Меркурий от 9 септември до 2 октомври. В този период планетата влияе в световен мащаб на политиката, предупреждава астрологът Алена.

Най-голямата ми болка е, че предсрочните избори (насрочени са за 2 октомври) ще са по време на ретрограден Меркурий, коментира астрологът. Тя уточни, че е предупредила за тази опасност.

Цялата предизборна кампания ще е в този период, много е вероятно партиите вътре в коалициите да се изпокарат. Може да повлияе негативно и на избирателите, защото е силна вибрацията на емоциите, уточни Алена в ефира на bTV.

В този период трябва да внимават всички зодиакални знаци, най-щадящ е за въздушните знаци. Земните знаци, които обичат да подреждат живота на другите хора, трябва да са най-внимателни. Огнените зодии трудно ще правят разлика между добро и зло, а водните няма да могат да потушат пожара, който сами са си запалили.

2023 г. е година на Нептун, който би трябвало да измете всичко лошо. Хората обаче може да го разберат погрешно.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама