Борисов се зарече да не участва повече в предизборна кампания, ако сега не спечели

16:30, 03 сеп 22 25 2428 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде заявка, че няма да се явява повече на избори, ако неговата партия на спечели на парламентарните избори на 2 октомври.

При откриването на кампанията на ГЕРБ в Разград, Борисов коментира, че „това е най-лесната кампания”, защото хората могат да сравнят неговото управление с последващите и да се убедят, че е било по-добре.

„Защото, когато Корнелия Нинова говори за модела Борисов, а от 2 години има модела „Радев“ или модела „Петков“, ето ви цената на електрическата енергия август 2020 година: 75.63 лв. По новия модел, който и да е, август е 846 лв. Избирайте, бе, мили мои! Избирате тях - аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам между какво да избирате“, заяви Борисов.

Той все пак призна, че ще му е мъчно да не се явява повече на избори: „Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал“, каза лидерът на ГЕРБ.

Нашата сила е в това, че сме ясни, като имаме път го следваме“, каза пред привържениците и симпатизантите на партията Борисов. „Целият оптимизъм, който искам да ви вдъхна, ме задължава много, защото държавата е буквално „счупена“, се обърна към присъстващите в залата на читалище „Развитие“ в Разград лидерът на ГЕРБ, пише Mediapool.

Когато числата говорят и посредниците мълчат. Ето ви цените на природния газ - 837% по-скъпа е сега отколкото при нас“, добави той и показа графики пред залата със симпатизанти. „При лошите ГЕРБ дизелът е бил 2,09 лв., ето как расте, а като си тръгнаха Кирил и Асен малко падна, защото са по-малко комисионните. Няма да споря кой е по-добър. Ето народът да си избере. Цените на бензина виждате ли как расте“, коментира още Борисов.

Какво ще направим, когато се върнем? Рафинерията е наша и за руския петрол е извоювана дерогация. Но руският петрол се внася от швейцарска фирма, произвежда се на ишлеме и се изнася в Швейцария. 1/3 от бензина и нафтата остават тук на цена 1,20 лв. по-висока, другите отиват да се продават в Европа. Ако сме в правителството, ние още на 3 октомври или рафинерията се съгласява да работи за БЕХ на ишлеме и бензинът пада веднага с лев-лев и двадесет. Вариант 2 е мито от 1 лв. на всеки литър“, разясни Борисов плановете на ГЕРБ. От митото ще се връща по лев на зареден литър на всяко зареждане, допълни той.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 17:56, 03 сеп 22

За едни мили мои за други Лош човешки материал тъй ли се разделят хората милите са тези с които се прави алъшвериш другите да мрат

2 Анонимен 20:09, 03 сеп 22

Дърт лъжец и крадец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама