Изплува тялото и на втория мъж, изчезнал в морето край Созопол

15:43, 06 сеп 22 25 2290 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Изплува тялото и на втория мъж, изчезнал в морето край Созопол миналата седмица. 38-годишният Димитрий Чабан е бил открит вчера следобед, съобщи неговата съпруга. Информацията е потвърдена за БНТ и от полицията в Бургас.

Припомняме, че в петък Димитрий и 18-годишният му братовчед влезли да плуват край къмпинг „Смокиня”, но така и не излезли. Ден по-късно морето изхърли тялото на младото момче.

Морето изхвърли тялото на бесарабски българин край Созопол, друг се издирва

Четири дни полиция, близки и много доброволци издирваха 38-годишният Димитрий. Вчера един от доброволците забелязал тялото край скалите до нос Агалина. Заради изключително бурното вълнение все още трупът не може да бъде изваден от морето. Изчаква се вълнението да спадне, за да може полицията и пожарната да приберат тялото по вода, тъй като по суша това е невъзможно заради вертикалните скали с голяма височина.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама