„Кръстът на ГЕРБ е все такъв – очакват от нас да ги извадим от кризата“

15:40, 14 сеп 22 25 2166 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Кръстът на ГЕРБ е все такъв - сами да го носим и всички да очакват да ги извадим от кризата, сякаш това става с магическа пръчка и с едно решение. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откри официалното представяне на плана за възстановяване на страната на ГЕРБ-СДС – „България след кризите - план за възстановяване“, в НДК. Той уточни, че съвпадението с Кръстовден е случайно.

Борисов поиска в програмата да бъдат включени мерки за киберсигурност в т.ч. създаване на държавна агенция.

Това е сериозна програма на истинската десница, която е ГЕРБ-СДС, изтъкна председателят на СДС Румен Христов, цитиран от БТА.

В документа има конкретни стъпки за преодоляване на икономическата нестабилност и енергийната криза, за подобряване стандарта на живот на хората, на бизнес средата и насърчаване на инвестициите. Образованието и здравеопазването остават приоритет, както и възобновяване изграждането на големите инфраструктурни обекти. Не се предвижда увеличаване на данъците. Не по-малко от 110 млрд. евро БВП в края на евентуално управление до 2026 г., е заложено в документа.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 17:53, 14 сеп 22

Боже, този наистина е перко.Той ни вкара в катастрофа заедно с шайката си. Съд и затвор за бандита. И Вебер беше освиркан в Европарламента.

2 Анонимен 06:31, 15 сеп 22

Разумните хора виждат и няма да забравят убидите към пенсионерите .Мислят се за незаменими но тая свърши

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама